Downloads

Watchguard Automation Core-Apr-30-2023-12-00-14-7733-PM
e-Book

De WatchGuard Automation Core

Firewalls combineren veel beveiligingscontroles op één plaats, waardoor uw efficiënte beveiliging toeneemt en gelaagde beveiliging haalbaar wordt.

DOWNLOAD
Firebox datasheet
Datasheet

WatchGuard Firebox

De WatchGuard Firebox is een veelomvattend geavanceerd netwerkbeveiligingsplatform dat IT-beveiligingsprofessionals weer de baas maakt over hun netwerken. 

DOWNLOAD
Watchguard Cloud visibility
Datasheet

WatchGuard Cloud Visibility

WatchGuard Cloud Visibility zet ruwe netwerkgegevens onmiddellijk om in bruikbare beveiligingsinformatie, in de stijl van big data-visualisatie die gebruikers tegenwoordig gewend zijn. 

DOWNLOAD
Security ebook
e-Book

Meer verdienen met WatchGuard

De aard van de cyberaanvallen is dusdanig ernstig dat transformatie-initiatieven versneld moeten worden uitgevoerd. Dat vraagt om kwalitatief hoogopgeleide medewerkers die vandaag de dag niet eenvoudig te vinden zijn.

DOWNLOAD
Watchguard Endpoint security
Brochure

WatchGuard Endpoint Security

Ontdek met Watchguard krachtige endpointbeveiliging bestaat uit endpoint protection (EPP) geïntegreerd met geavanceerde endpoint detection and response (EDR) technologieën.


DOWNLOAD
epp-1
Datasheet

WatchGuard EPP, de voordelen

WatchGuard EPP is een effectieve Cloud-native beveiligingsoplossing die next-generation antivirus centraliseert voor al uw Windows, macOS en Linux desktops, laptops en servers, naast toonaangevende virtualisatiesystemen en Android-apparaten. 

DOWNLOAD
EDPR
Datasheet

WatchGuard EDPR, de voordelen

WatchGuard EPDR is in dit geval een innovatieve cyberbeveiligingsoplossing voor computers, laptops en servers, geleverd vanuit de Cloud. EDPR combineert het beste van twee werelden: het automatiseert alle processen rond preventie, detectie, inperking en reactie op alle geavanceerde bedreigingen.

DOWNLOAD
total security suite
Brochure

WatchGuard Total Security

Met Total Security Suite beschik je over extra services. Deze services werken als extra lagen om je netwerkbeveiliging compleet en uitgebreid te maken. Denk o.a. aan een APT Blocker, DNSWatch, IntelligentAV en ThreatSync. Maar wat houden deze features in?

DOWNLOAD
APT blocker
Datasheet

WatchGuard APT Blocker

Detecteer en stop de meest geavanceerde aanvallen, waaronder ransomware, zero-day bedreigingen en andere geavanceerde malware die is ontworpen om traditionele verdedigingsmechanismen voor netwerkbeveiliging te omzeilen, met APT Blocker.

DOWNLOAD