Watch Out - Dont let your guard down - header (1)

Sales Trainingen

Afhankelijk van uw gewenste partner status dienen 1 of 2 personen een sales training te volgen. Deze training kan online gevolgd worden op de WatchGuard Partner Portal. 
Naast de online training kan Infinigate ook ondersteunen met een persoonlijke of een klassikale training voor uw sales team. Deze sales trainingen zullen afgestemd worden op de behoeften en de reeds aanwezige kennis van het salesteam.  In deze training wordt uitgelegd hoe de WatchGuard oplossingen het beste gepositioneerd kunnen worden bij uw eindklanten.

Deze training kan bij u op kantoor gegeven worden of in een trainingscenter op een Infinigate locatie. Infinigate biedt deze training geheel kosteloos aan.

Technische Trainingen

Afhankelijk van uw gewenste partner status is het van belang dat 1 of 2 personen technisch gecertificeerd zijn. De benodigde trainining hiervoor wordt verzorgd door Infinigate in Veldhoven, Gorinchem of Naarden. Het gaat  om een 3-daagse fysieke training ter waarde van € 900,- p.p.   

Na de training kan het examen online gedaan worden bij een examencentrum in Nederland.  De kosten hiervoor bedragen $ 200,- en dienen bij het gekozen examencentrum voldaan te worden.

 

 

Goed om te weten! Maak kennis met het WatchGuard Support Channel

support channel

Eenvoudig support via video

Op dit kanaal vindt u korte informatieve video's, meestal minder dan drie minuten, over het uitvoeren van algemene ondersteuningstaken, het configureren en beheren van de Firebox, evenals verschillende WatchGuard-producten en -services.

SUPPORT CHANNEL