Nothing gets past RED

Infinigate en WatchGuard
Al 20 jaar bovenaan de Netwerk Security voedselketen

 

Beveilig je netwerk met RED.  Infinigate en WatchGuard werken al ruim 20 jaar samen en weten als geen ander hoe belangrijk een beveiligde omgeving is voor u en uw klanten. 

Het brede portfolio van WatchGuard en de kennis van Infinigate zorgen voor een end-to-end beveiligingsoplossing.  Aangevuld met onze REDservices bieden wij u de meest waakzame oplossing in de markt.

Kopie van   Watch Out - Lunch & learn (1)


De belangrijkste kenmerken van elk van de nieuwe Firebox-producten zijn:

  • WatchGuard Firebox T25/T25-W: biedt stand-alone of centraal beheerde bescherming voor kleine kantoren, thuiskantoren en winkelomgevingen met complete netwerkbeveiliging op bedrijfsniveau. Zero-touch implementatie via WatchGuard Cloud maakt snelle installatie op externe locaties mogelijk om veilige verbindingen te garanderen. Biedt tot 403 Mbps UTM-doorvoer (met Gateway AntiVirus, IPS en Application Control) en vijf 1 Gigabit Ethernet-poorten.
  • WatchGuard Firebox T45/T45-POE/T45-W-POE: Levert stand-alone of centraal beheerde beveiliging op bedrijfsniveau voor kleine en middelgrote bedrijven. Verhoogt de zichtbaarheid van netwerkactiviteit/beveiligingsgebeurtenissen. Biedt flexibele beheertools die een snelle installatie op externe locaties mogelijk maken voor veilige zakelijke verbindingen. Biedt tot 557 Mbps UTM-doorvoer en bevat vijf 1 Gigabit Ethernet-poorten. De -POE-modellen bevatten één POE+-poort om stroom te leveren aan andere apparaten zoals Wi-Fi-toegangspunten.
  • WatchGuard Firebox T85-POE: levert hoogwaardige beveiliging op bedrijfsniveau die meegroeit met de netwerkvereisten. Beschikt over SD-WAN, volledige UTM-bescherming met meer dan 940 Mbps en uitbreidingsmodules voor geïntegreerde glasvezel- of 4G-connectiviteit. Biedt gebruikers ook twee Power-over-Ethernet (PoE+)-poorten die randapparatuur van stroom voorzien.

RED bewaakt je oplossingen

Ga met ons mee op reis en ontdek hoe u met WatchGuard een veilig netwerk kunt bouwen.

RED houdt je kennis op peil

Blijf op de hoogte van alle trainingen en webinars rondom WatchGuard.

 

RED bewaakt iedere markt

Informeer uw eigen klanten over de oplossingen van WatchGuard.